fbpx

Cyberpunk 2077 lost meer details van uitbreiding in juni

phantom liberty idris

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft bekendgemaakt dat we in juni meer te weten komen over Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Dan trapt de studio immers de promotiecampagne voor de expansie in gang.

De studio laat weten dat de ontwikkeling van de Phantom Liberty in de laatste fase zit. CD Projekt Red is dus druk weer met het pletten van bugs, het balanceren van de gameplay en allerlei andere zaken. Hopelijk gaat de studio daarbij iets nauwgezetter te werk dan bij de originele release, toch?


Een releasedatum hebben we nog steeds niet, behalve een vage ‘2023’. Al doet dit nieuws vermoeden dat we de uitbreiding deze zomer – of misschien iets later – te spelen krijgen.

In Phantom Liberty mag je als V de huurling spelen van de Amerikaanse overheid. Je wordt opnieuw vergezeld door de immer iconische rockster Johnny Silverhand (Keanu Reeves). En je loopt ook acteur Idris Elba tegen het lijf die in de huid kruipt van de mysterieuze geheim agent Solomon Reed.

Of de game veel nieuws naar Night City brengt? Allicht wel, want er is sprake van een volledig nieuwe regio. En de uitbreiding krijgt ook een ‘spy-thriller’ thema mee…

Cool of niet? Dat zien we in juni.

Een reactie achterlaten