fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt volgende week volledig nieuw metrosysteem

cyberpunk metro.jpg

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 een volledig nieuw metrosysteem krijgt. Naast het openbaar vervoer, voegt update 2.1 ook andere nieuwigheden toe. De update gaat volgende week live op 5 december.

CD Projekt Red onthulde het nieuws tijdens een recent livestream. Hoewel de plannen voor een metrosysteem geschrapten werden tijdens de eerste development, heeft de studio het idee opnieuw ingevoerd voor de Ultimate Edition.


De metro gaat door het leven als Night City Area Rapid Transit en heeft vijf verschillend trajecten. Spelers kunnen opstappen via 19 stations, die dienen als fast travel points of als de start van een sightseeing trip.

Andere nieuwigheden in Cyberpunk 2077 zijn de Radioport, een draagbare radio waarmee je nu ook te voet of op de metro naar radiozenders kan luisteren. Ook krijgt de titel verbeterde boss fights, waardoor bijvoorbeeld het gevecht met Adam Smasher een stuk pittiger wordt.

Ook nieuw: verschillende nieuwe wagens, stuntrace-opties met moto’s en de mogelijkheid om alle races te herspelen. Daarnaast voegt de update een hele resem gebruikersopties toe. Zo kan je op PS5 ook de intensiteit van de Adaptive Triggers op PS5 aanpassen.

Alweer een lijvige contentupdate voor de openwereldgame die eigenlijk geen updates meer zou krijgen. Update 2.1 gaat live op 5 december, de dag dat de Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 verschijnt.

Een reactie achterlaten