fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt lijvige uitbreidingen zoals the Witcher III

Dat ontwikkelaar CD Project Red zijn werelden graag zo uitgebreid mogelijk maakt, hadden we al door na The Witcher III: Wild Hunt. Cyberpunk 2077 biedt volgens de ontwikkelaar nog meer herspeelbaarheid en ook de uitbreidingen lijken bijzonder lijvig te worden. Denk grootorde Blood & Wine van The Witcher III.

In een interview met Prima Games, een uitgever van strategy guides, zei Alvin Liu, coördinator bij CD Projekt Red UI, het volgende:


“We willen vooral open werelden creëren. Toen ik bijvoorbeeld The Witcher III had uitgespeeld, wilde ik nog steeds weten wat elk personage daarna zou doen. En dergelijke verhalen uitspitten via uitbreidingen geeft ons ook voor Cyberpunk 2077 extra opties.”

Natuurlijk is Liu er zich van bewust dat veel gamers bang zijn dat de studio bij release gewoon content achterwege zal houden om die als betalende uitbreiding aan te bieden. Liu wil de fans gerust stellen dat dat niet het geval is. Uitbreidingen zijn geen geknipte inhoud van het de hoofdgame die verkocht wordt als dlc:

“Wij houden geen materiaal achter. Wij gaan het verhaal niet in stukjes knippen om het daarna apart te verkopen. Van ons krijg je een volledige, afgeronde game.”

Als we gaan kijken naar de uitbreidingen van The Witcher III, Hearts of Stone en Blood & Wine, en die als voorbeeld nemen voor Cyberpunk 2077, mogen we uiteraard op beide oren slapen.

Wie heeft er nu al zin Cyberpunk 2077? Wij in ieder geval wel…

Een reactie achterlaten