fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt gratis PlayStation 5 upgrade

Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 een gratis upgrade krijgt op PlayStation 5. Heb je de game op PS4 gekocht, dan krijg je de PS5-versie gewoon gratis. Ook voor Xbox Series X heeft de ontwikkelaar een next-gen upgrade klaar. Later komt er volgens de Poolse ontwikkelaar nog een échte, robuustere next-gen versie van de game uit.

De info werd meegedeeld tijdens een aandeelhoudersvergadering naar aanleiding van het uitstel van de titel naar november. Tijdens de presentatie verklaarde CD Projekt Red dat consumenten die Cyberpunk 2077 op de PS4 of Xbox One hebben gekocht, gewoon een next-gen upgrade krijgen wanneer ze de nieuwe console aanschaffen.


Volgens de ontwikkelaar ziet de upgrade voor PS5 en Xbox Series X er beter uit dan de current-gen versie, maar op een later tijdstip zou er ook een ‘robuustere next-gen versie’ verschijnen. Meer uitleg werd niet gegeven. Tijdens de presentatie legde CD Projekt Red uit dat naast de game ook de uitbreidingen en multiplayer vertragingen hebben opgelopen. De multiplayer wordt pas een eind na de launch in november verwacht.

Cyberpunk 2077 verschijnt nu op 9 november voor PS4, Xbox One en pc.

Een reactie achterlaten