fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt net als The Witcher gratis dlc

3690899 cyberpunk2077 party at night rgb

CD Projekt Red laat zich van zijn meest vrijgevige kant zien. De ontwikkelaar heeft namelijk onthuld dat Cyberpunk 2077, net zoals The Witcher III: Wild Hunt, ook verschillende gratis dlc-pakketten zal krijgen.

Het nieuws komt er via Twitter. Toen een fan vroeg of er gratis dlc voor Cyberpunk 2077 op de planning stond, postte het officiële account voor de game de volgende respons:


Natuurlijk is het wel aangeraden om je verwachtingen bescheiden te houden. The Witcher III: Wild Hunt kreeg als extra dlc wapens, outfits, een New Game+ en allerlei voorwerpen en verbeteringen. Wij gokken dat dat voor Cyberpunk 2077 niet anders zal zijn. Allicht krijgen we zelfs een cross-over wapen of outfit met The Witcher.

Dat gezegde zijnde, krijgt Cyberpunk 2077 bovenop de gratis dlc waarschijnlijk ook betaalde uitbreidingen. Denk ‘Blood & Wine’ voor The Witcher 3, maar dan in het thema van een dystopische cyberpunkstad. Dat we een hele tijd zoet zullen zijn met de game, staat vast. Zo kan de speler kiezen uit drie verschillende backstories die hun invloed zullen hebben op het gameverloop. Wil je alles zien van het hoofdverhaal dan zal je de game drie keer moeten spelen.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor 19 november 2020.

Een reactie achterlaten