fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt gigantische update met Phantom Liberty

Cyberpunk 2077

Wie Cyberpunk 2077 nog eens in zijn huidige vorm wil spelen, wacht best niet lang meer. Vooraleer de Phantom Liberty uitbreiding live gaat, wil ontwikkelaar CD Projekt Red namelijk een patch lossen die de gameplay van de basisgame sterk verandert.

De verse update brengt een volledig nieuw Perk-systeem en voegt een vernieuwde politie-AI met Wanted level toe. De politie van Night City zal volgens CD Projekt Red veel realistischer reageren op je criminele activiteiten. Zo zetten de agenten blokkades op en proberen ze je tijdens achtervolgingen ook van de weg te rammen.


Tijdens die vehicle combat kan je ook wapens bovenhalen achter het stuur. Zo kan je schieten tijdens het rijden en voertuigen van vijanden hacken om ze te laten crashen.

De Phantom Liberty expansie zelf brengt ook talloze nieuwigheden naar de game. Zo is er een nieuwe Relic skill tree die vaardigheden toevoegt gebaseerd op de chip in je hoofd. Ook zijn er nieuwe voertuigen, wapens en vloeiendere animaties voor de wapens. Zo kan je bijvoorbeeld kogels afweren met een katana.

Klinkt erg cool allemaal, dus wij kunnen niet wachten om terug af te zakken naar Night City. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten