fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt ‘full blown’ next-gen versie op Xbox Series X

80 2

Ontwikkelaar CD Projekt Red bevestigt dat Cyberpunk 2077 wel degelijk een next-gen versie krijgt. Die is enkel bevestigd voor Xbox Series X. Of de next-gen versie van de langverwachte actie-RPG ook naar PS5 komt, is niet bekend.

CD Projekt Red werkt ook aan een ‘fullblown next-gen version’ van de game, dat vertelt business development manager Michal Nowakowski in een interview met Videogameschronicle. Wanneer die komt, wil hij echter nog niet kwijt.


De next-gen versie is volgens Nowakowski ook enkel bevestigd voor Xbox Series X. Wie de game al op Xbox One heeft, kan trouwens gratis de next-gen upgrade downloaden. Daarmee verwijst hij naar Microsoft’s Smart Delivery programma waarmee Microsoft een select aantal next-gen games gratis maakt op Xbox Series X als je de Xbox One-versie in je bezit hebt.

Gezien de PS5 en Xbox One X backwards compatible zijn, kan je ook simpelweg de PS4- of Xbox One-versie van Cyberpunk 2077 op je nieuwe console spelen. Maar voor een volwaardige next-gen versie, daar kan je voorlopig enkel bij Xbox Series X terecht…

Een reactie achterlaten