fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt evenveel uitbreidingen als The Witcher 3

Cyberpunk

Of gamers aan Cyberpunk 2077 een stevige kluif zullen hebben? Vast en zeker. Zo heeft CD Projekt Red alvast stevige uitbreidingsplannen voor de futuristische actie-RPG. De ontwikkelaar wil voor Cyberpunk 2077 minsten evenveel dlc en uitbreidingen als The Witcher 3: Wild Hunt.

De studio dropte het nieuws in een vraaggesprek met Poolse investeerders. Tijdens de Q&A-sessie kwamen er verschillende onderwerpen aan bod, waarvan uitbreidingen er eentje waren. Adam Kiciński, baas van de studio, liet vallen dat de game ‘niet minder dlc krijgt dan The Witcher 3′.


Wanneer we de eerste beelden van die uitbreidingen zouden zien, blijft natuurlijk de vraag. Al leek Kiciński ook daar al een antwoord op te hebben. Volgens de man zou Cyberpunk 2077 hetzelfde stramien volgen als The Witcher 3. Wij gokken dus sowieso tal van kleinere dlc’s met op zijn minst twee gigantische uitbreidingen.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor 17 september. De makers lieten weten dat de releasedatum niet zal verschoven worden door de coronacrisis en dat de game een full blown next-gen versie krijgt op Xbox Series X.

Een reactie achterlaten