fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt eigen bordspel

cyberpunk 2077 boardgame

De cirkel is rond. Er is een nieuw bordspel aangekondigd gebaseerd op Cyberpunk 2077, de game van CD Projekt Red die oorspronkelijk gebaseerd was op een tabletop game. Het nieuwe bordspel gaat door het leven als Cyberpunk 2077: Gangs of Night City.

Je kan de ontwikkeling van het bordspel steunen via KickStarter, mocht je daar zin in hebben. Zoals de videogames, bevat het spel tal van bekende personages en locaties, waaronder iconische Edgerunners zoals Jackie Welles en Johnny Silverhand.


Centraal staan de bendes van Night City. Je kan de boardgame met maximum vier spelers spelen waarbij elke speler een bende onder zijn controle krijgt. Het doel: d eonderwereld van Night City met jouw bende zien in te palmen.

Als bendeleider zal je dus allerlei activiteiten moeten uitvoeren, waarmee je roem kan vergaren. Laat de Eddies echter niet naar je hoofd stijgen, want te grote risico’s worden genadeloos afgestraft door andere bendes. De game staat momenteel gepland voor release in 2023.

Eens kijken of we ook in bordformaat in Night City kunnen overleven? Voor meer informatie kan je terecht op de Kickstarterpagina van de makers.

Cyberpunk tabletop

Een reactie achterlaten