fbpx

Cyberpunk 2077 keert volgende week terug naar de PlayStation Store

cyberpunk 2077 keyart

Na een lange afwezigheid keert Cyberpunk 2077 eindelijk terug naar de PlayStation Store. De titel maakt zijn comeback op 21 juni. Dat heeft de Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red zelf bekendgemaakt in een kort bericht.

Sony haalde Cyberpunk 2077 meteen na de launch uit de PlayStation Store vanwege de talloze bugs en performance-problemen. Vanaf 21 juni – zo’n 180 dagen na de launch – keert de game eindelijk terug naar Sony’s digitale winkel.


Al zit er een addertje onder het gras: Sony heeft in een statement de comeback van Cyberpunk bevestigd, maar raadt aan om de PS4-versie voorlopig links te laten liggen. Tot de makers nog meer updates doorvoeren om de vele bugs en fouten recht te zetten.

Volgens Sony zullen gamers op PS4 nog steeds performantie issues ervaren terwijl CD Projekt Red de stabiliteit met patches en updates verbetert. Sony raadt dan ook aan om Cyberpunk 2077 te spelen op de PS5 of de PS4 Pro.

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft beloofd om te blijven werken aan de game en zo de stabiliteit op alle platformen te verbeteren.

Verwacht in de komende maanden dus zeker nog enkele updates voor Cyberpunk 2077. En hopelijk krijgen we tegen eind dit jaar dan eindelijk die eerste dlc-items of uitbreidingen. Om nog maar te zwijgen van die next-gen patch. Al krijgen we het gevoel dat we geen van beiden nog dit jaar mogen verwachten.

Een reactie achterlaten