fbpx

Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion – heeft releasedatum beet

Fans die zitten te wachten op de remake van Crisis Core -Final Fantasy VII- mogen in de handen beginnen wrijven. Vanaf 13 december ligt de remake eindelijk in de rekken. Check de nieuwe trailer hierboven.

Crisis Core verscheen oorspronkelijk enkel op PSP, maar nu Square Enix op dreef is met de volledige remake van Final Fantasy VII, geeft de uitgever ook de prequel een poetsbeurt. Of er veel aan het verhaal verandert zoals in de hoofdgame? Dat is voorlopig nog niet duidelijk, al gokken wij dat de game wel een alternatief einde krijgt.


De titel vertelt het verhaal van Zack Fair, een SOLDIER in dienst van de Shinra Corporation, die Sephiroth – de bad guy uit de main game – als een goede vriend beschouwt. Natuurlijk bouwt de game op naar het bekende Nibelheim incident, waar alles al snel de mist ingaat.

In de trailer hierboven zien we tal van bekende figuren, zoals Aerith, Angeal, Genesis en Cissnei, die allemaal terugkeren in de remake. Eerlijk gezegd hopen wij ook wat personages te zien in Final Fantasy VII Remake Part 2, al wordt dat natuurlijk afwachten…

Noteer alvast 13 december in je agenda als je de Crisis Core remake niet wil missen.

Een reactie achterlaten