fbpx

Crash Bandicoot keert terug… in Skylanders

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een reboot van Crash Bandicoot, mede door de leuke easter egg in Uncharted 4: A Thief’s End. Het ziet ernaar dat de gebroekte Tasmaanse duivel een comeback maakt, maar niet zoals je die zou verwachten.

Op verschillende internationale websites van Skylanders Imaginators is er namelijk een menu-tab opgedoken die verwijst naar het personage uit de populaire PSX-reeks. Ondertussen is alle info in de tab weer offline gehaald, maar wie erop klikte, kreeg de optie om een keuze te maken uit retailers waarbij je de game kon bestellen. Vrij nutteloos wel, want de enige versie die je kon pre-orderen was de PS4-versie. Natuurlijk kan dat wél wijzen op een exclusieve figure van Crash Bandicoot voor Skylanders Imaginators, die enkel op PS4 te verkrijgen is.


Crash

Onlangs liet Sony nog weten dat de rechten voor Crash Bandicoot in de handen van Activision blijven, dus is het logisch dat het personage een rol krijgt in Skylanders. Eerder deed de uitgever namelijk al hetzelfde met Spyro. Nochtans is Sony er zich wel van bewust dat de fans wachten op een nieuwe Crash-game.

Een reactie achterlaten