fbpx

Co-op avontuur It Takes Two wordt verfilmd

It Takes Two 1

Ontwikkelaar Hazelight Studios slaat de handen in elkaar met dj2 Entertainment om zijn co-op avontuur It Take Two te verfilmen. Jawel, de Game of the Year van 2021 (toch volgens de Game Awards) is binnenkort te bekijken op het grote en kleine scherm.

Creative Director Josef ‘Fuck the Oscars’ Fares is alvast enthousiast over de samenwerking. It Takes Two is volgens hem perfect voor een film- of tv-adaptatie door zijn ‘krachtige verhaal, gekke personages en geschifte co-op actie’.


Ook Dmitri M. Johnson, CEO van dj2 Entertainment, vindt dat het kleur- en fantasierijke universum van It Take Two, samen met zijn dynamische personages, zich perfect leent voor een film en televisiereeks.

Opvallend: een filmstudio of netwerk is nog niet verbonden aan het project, al zouden er wel verschillende partijen zich kandidaat gesteld hebben. Althans volgens de bronnen van Variety. It Takes Two zou wel al schrijvers hebben, want Pat Casey en Josh Miller, bekend van Sonic The Hedgehog en de sequel verzorgen het script voor It Takes Two.

Een reactie achterlaten