fbpx

CD Projekt Red werkt aan nog een RPG

Cyberpunk 2077 is niet het enige project waarmee CD Projekt Red bezig is. Het lijvige jaarverslag van de ontwikkelaar zijn activiteiten onthult enkele interessante details. Zo is de Poolse studio bezig met nog een andere triple-A Role Playing Game (RPG). Verder geeft het rapport een releasekader voor Cyberpunk 2077.

Het document verduidelijkt dat Cyberpunk 2077 verschijnt tussen 2017 en 2021. In dit toekomstperspectief vermeldt de ontwikkelaar dat een onaangekondigd project binnen dezelfde periode verschijnt. Het rapport vermeldt geen naam, setting of andere details.


Het is niet de eerste keer dat het mysterieuze spel vermeld wordt. In het financiële rapport van 2015 werd ook een onaangekondigd project met hetzelfde releaseperiode opgenomen in de resultaten. Het is niet duidelijk of het om een nieuwe The Witcher gaat. CD Projekt Red gaf eerder aan dat ze niet bezig zijn met The Witcher 4, maar een toekomstige game binnen hetzelfde universum niet uitsluiten.

Een ding is zeker: alles loopt op wieltjes bij de ontwikkelaar. Cyberpunk 2077 wordt ontwikkeld met de next-gen consoles in het achterhoofd en de groep opende een nieuwe studio in Wrocław.

Een reactie achterlaten