fbpx

Cyberpunk 2077 ondersteunt next-gen consoles

De ontwikkeling van Cyberpunk 2077 draait op volle toeren, maar toch wil CD Projekt Red nog geen extra informatie vrijgeven over de game. Tijdens een financiële meeting probeerden investeerders de pieren uit Adam Kiciński’s neus te halen, maar dat lukte bijzonder moeilijk. De studiobaas gaf wel toe dat de RPG compatibel zal zijn met de volgende generatie consoles.

Concreet werd hem de vraag gesteld of Cyberpunk 2077 een cross-generational game wordt. Hierop gaf de man het volgende interessante antwoord:


Next-gen is nog niet aangekondigd dus we kunnen alleen maar speculeren. Op technologisch vlak is Cyberpunk zodanig ontwikkeld dat het klaar is voor de toekomstige generaties.

Verder haalde Kiciński aan dat het spel net als The Witcher III een diepgaande solo-ervaring wordt. Er zullen wederom geen microtransacties of verborgen kosten aanwezig zijn. Bij de start van het spel kan iedereen zijn eigen avatar creëren. Toen er gevraagd werd naar de komst van een multiplayer- of online component, benadrukte hij dat ze alles in overweging nemen.

CD Projekt Red breidde onlangs uit met een nieuwe studio in Wrocław. Ook dit team werkt mee aan Cyberpunk 2077. 

Een reactie achterlaten