fbpx

CD Projekt Red reageert: ‘Getuigenis van werknemer is helemaal niet waar’

cyberpunk 2077 car

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft gereageerd op de getuigenis van de anonieme medewerker. Volgens de Poolse studio klopt het verhaal over het lastige ontwikkelingsproces van Cyberpunk 2077 helemaal niet en is het niet meer dan een gerucht. Meer uitleg krijgen we niet.

Gisteren vertelden we je over de anonieme getuigenis van een vermoedelijke medewerker van de studio. Op het forum van Gamefaqs deed hij zijn boekje open over  het lastige productieproces van de actie-RPG. Zo zou het management zich te veel hebben laten beïnvloeden door investeerders en werd daarom een heleboel content geschrapt.


Ook Sony Japan zou woedend hebben gereageerd toen bleek dat de game op PS4 haast onspeelbaar was. De studio ontkende het verhaal via Twitter:

Opvallend is dat de studio niet argumenteert waarom het verhaal onwaar is. Beetje vreemd, want als je begrepen wil worden door het publiek, kan je toch best ook uitleggen waar het schoentje wringt?

In ieder zal het laatste woord nog niet geschreven zijn over Cyberpunk 2077. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen…

Een reactie achterlaten