fbpx

HPTO

CD Projekt Red: “Cyberpunk 2077 was nog maar een opwarmertje’

Cyberpunk 2077

Nu de Phantom Liberty expansie van Cyberpunk 2077 de deur uit is, maakt ontwikkelaar CD Projekt Red zich klaar voor de opvolger. De studio deelt mee dat de ontwikkeling ervan gestart is en de plannen erg ambitieus zijn.

Het vervolg op Cyberpunk 2077 is in de maak in de Amerikaanse studio van de Poolse ontwikkelaar. Quest Designer Pawel Sasko laat op X weten dat hij veel zin heeft in een nieuw werkjaar en de sequel:


Dat het vervolg groter en beter moet worden dan Cyberpunk 2077, is duidelijk na de omschrijving van narrative director Igor Sarzyński. Die omschrijft de eerste Cyberpunk 2077 als ‘een opwarmertje’.

Een best dubbelzinnige statement gezien de twijfelachtige launch van Cyberpunk 2077. De scifi-game verscheen te snel, met heel veel bugs (en een haast onspeelbare old-gen versie) waarna de studio zo’n twee jaar nodig had om de game op topniveau te krijgen.

Vanzelfsprekend zal het nog een tijdje duren voor we de volgende Cyberpunk te zien krijgen, aangezien eerst nog The Witcher 4 volgt. Wij zijn alvast benieuwd naar de plannen van CD Projekt Red.

Een reactie achterlaten