fbpx

Capcom wil Resident Evil Village ook op PS4 en Xbox One

Op de Tokyo Game Show heeft Capcom bekendgemaakt dat het Resident Evil Village ook naar de huidige generatie consoles wil brengen. Of dat gaat lukken is nog niet bekend, maar de uitgever onderzoekt wel al of dat mogelijk is.

De game mag dan wel specifiek ontwikkeld zijn voor next-gen consoles, toch wil Capcom het spel aan zoveel mogelijk spelers kunnen aanbieden. Tijdens de livestream zei producent Tsuyoshi Kanda het volgende:


‘Resident Evil Village wordt ontwikkeld met de kracht van next-gen consoles, al zijn we ook aan het bekijken of we de game naar PS4 en Xbox One kunnen brengen. Uiteraard kunnen we niets beloven, maar we zullen zeker ons best om een uitstekende survival-horror ervaring naar de huidige consoles te brengen.’

Naast dat statement, lost het ontwikkelingsteam ook nog een coole dev diary, die het idee achter Resident Evil Village een beetje verder uitdiept. Je kan ‘m hierboven bekijken. De game verschijnt in 2021 voor PS5, Xbox One en pc. En misschien ook voor PS4 en Xbox One.

Een reactie achterlaten