fbpx

Capcom plant nieuwe Resident Evil showcase in april

Resident Evil village hammer

Capcom heeft een verse Resident Evil presentatie op de planning gezet in april. De uitgever dropt daarin nieuwe details van Resident Evil Village, maar wil ook een paar aankondiging doen naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de reeks. Een specifieke datum is helaas nog niet bekend.

Voor Resident Evil Village mag je alvast een deep dive verwachten, die meer aan het licht brengt over het verhaal en de gameplay van de game. Een uitgebreid overzicht dus, zodat je weet wat je kan verwachten. Met de achtste telg wil Capcom immers één van de beste delen in de reeks afleveren.


Wat de viering voor het 25-jarig bestaan betreft: daarover is minder bekend. Al weten we dat Capcom een aantal aankondigingen wil doen. Of dat grote onthullingen worden? Geen idee, maar we houden wel in ons achterhoofd dat er al een tijdje geruchten circuleren over een mogelijke remake van Resident Evil 4. Misschien krijgen we daar een eerste glimp van?

Natuurlijk mogen we ook de verschillende film-projecten van Resident Evil niet vergeten. Evenals het gerucht van Resident Evil Revelations 3. Dat project werd naar verluidt zo groot, dat het niet meer in de Revelations subsaga zou passen.

Wat verwacht jij van de showcase?

Een reactie achterlaten