fbpx

Capcom lost 9 minuten gameplay van Dragon’s Dogma 2

Dragons Dogma 2

Capcom heeft een verse video van Dragon’s Dogma 2 gedeeld die maar liefst 9 minuten aan nieuwe gameplay toont. Zo zoomt de video in op enkele basisklasses (of Vocations), maar krijgen we ook al een beperkte kijk op de wereld.

Dragon’s Dogma lijkt vooral groter en beter te worden dan zijn voorganger. Zo kunnen spelers voor hun eerste vocation kiezen uit Fighter, Archer, Mage en Thief. Fans van de eerste game zullen opmerken dat Archer deze keer een eigen klasse zijn, want in de eerste game vormden die samen de Rogue.


Al stop het daar niet, want het is mogelijk om je personages te specialiseren, met talloze combinaties van vechtstijlen tot gevolg. Voorbeelden daarvan zie je in de onderstaande video.

Zoals in de eerste game, word je tijdens de reis bijgestaan door zogenaamde Pawns. Dat zijn meestal personages van andere spelers, die je kan inhuren als groepslid in je eigen avontuur. Elke keer een pawn ervaring opdoet door queestes te voltooien, krijgt hij kennis over de missies en de omgeving, waardoor pawns een leidraad kunnen zijn doorheen je avontuur.

Een releasedatum voor Dragon’s Dogma 2 is er nog niet.

Een reactie achterlaten