fbpx

Call of Duty Warzone krijgt volledig nieuwe WOII map na launch Vanguard

Warzone

Na de launch van Call of Duty: Vanguard maakt ook Call of Duty: Warzone een trip naar de Tweede Wereldoorlog. De free-to-play shooter krijgt een nieuwe map, maar ook een kleine naamsverandering. Vanaf 2 december gaat de game door het leven als Call of Duty: Warzone Pacific.

Grootste nieuwigheid in de make-over is een gloednieuwe map, genaamd Caldera. Het landschap wordt zowat even groot als Verdansk, maar wordt natuurlijk overgoten met een WOII-saus. Meer details zijn helaas niet bekend, maar gezien de nieuwe naam van Warzone, trekken we allicht naar het Japanse front.


Vanzelfsprekend krijgt de shooter ook een volledig nieuw arsenaal aan wapens. Je zal vijanden overhoop mogen knallen met een Thompson of de bekende M1 Garand. Geen zorgen voor spelers die liever bij hun huidige uitrusting blijven, want ook die wapens kan je nog steeds gebruiken.

De Caldera map dropt op 2 december, maar spelers die Vanguard in huis halen, krijgen 24 uur eerder toegang. Vanaf 1 december dus. Wie gaat mee knallen?

Een reactie achterlaten