fbpx

Call of Duty: Vanguard toont Russische campaign gameplay

Ontwikkelaar Sledgehammer heeft maar liefst 10 minuten gameplay getoond van de singleplayer campaign van Call of Duty: Vanguard. In de video hierboven bezoeken we het oostfront in Stalingrad via de Russische sniper Polina Petrova.

Tijdens de gameplay zien we hoe de stad overrompeld is door de nazi’s. Verpleegster Polina vecht zich een weg door de gebombardeerde stad en doet er alles aan om haar vader te redden. Merk trouwens op dat de shooter een aantal nieuwe gameplayelementen bevat die niet zouden misstaan in een Tomb Raider.


Het tweede deel van de 10 minuten durende gameplay draait de actie een uur terug en toont hoe Polina en haar Russische kompanen de eerste luchtaanval van de nazi’s beleefden. Polina rent tussen de ontploffingen en in elkaar zakkende gebouwen een weg naar haar huis.

Al eerder kregen wij een sneak peek van de gameplay van de Britse parachutist Arthur die een dag voor D-Day boven Nederland wordt gedropt. De singleplayercampaign van Vanguard belooft alvast een blockbusterwaardige spektakelrit doorheen WOII te worden.

Call of Duty: Vanguard ligt vanaf 5 november in de rekken.  Wat vinden jullie ervan?

Een reactie achterlaten