fbpx

Call of Duty: Vanguard multiplayer dit weekend gratis te spelen op PS4 en PS5

Het is nog even wachten voor we met Call of Duty: Vanguard nazi’s kunnen knallen, maar dit weekend kan je al met de multiplayer aan de slag. PlayStation heeft aangekondigd dat iedereen op PS4 en PS5 de gratis multiplayer Alpha kan downloaden om zo de nieuwe modus Champion Hill te testen.

Zoals je kan zien in de trailer hierboven is Champion Hill de gloednieuwe multiplayer modus die ontwikkelaar Sledgehammer Games introduceert met Call of Duty: Vanguard. Daarin nemen acht teams van twee of drie het op tegen elkaar in een reeks van korte matches op de Champion Hill map. Die bestaat uit vier verschillende maps met in het midden de Buy Station Area.


Zo verdien je cash door spelers van andere teams om te leggen of kan je loot verzamelen. Elke speler start met dezelfde Loadout, maar kan tussen de spelrondes zijn dollars besteden aan Perks, accessoires, Killstreaks en meer van dat. Hoe je jouw cash spendeert, maakt volgens Sledgehammer een belangrijk deel uit van de strategie. Meer details over Champion Hill en de multiplayer Alpha kan je vinden op de PlayStation Blog.

Mooi meegenomen: de Alpha is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen pre-order van de game of een Playstation Plus-abo nodig. De Alpha gaat van start nu vrijdag 27 augustus om 19u en eindigt zondag 29 augustus om 19u. 48 uur

Je kan de Alpha binnenkort preloaden op de PlayStation Store zodat je vrijdagavond meteen van start kan.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 oktober en belooft een blockbuster WOII-verhaal af te leveren. Wij kregen alvast een sneak peek!

 

Een reactie achterlaten