fbpx

HPTO

‘Call of Duty krijgt spin-off reeks met Ghost’

MW2 Ghost

Dankzij zijn iconische schedelmasker is Simon ‘Ghost’ Riley een van de meest iconische personages van de Call of Duty-serie. Omdat de gemaskerde elitesoldaat zo populair is, zou ontwikkelaar Infinity Ward zelfs werken aan een spin-off reeks rond Ghost.

Het gerucht – want dit is niet bevestigd door de studio – komt van insider Ralph Valve. Infinity Ward zou werken aan een origin campaign voor Ghost, die het zijn verleden verder uitdiept. Tijdens de ontwikkeling van Modern Warfare 2 zou de studio de stemacteur van Simon ‘Ghost’ Riley Samuel Roukin, al benaderd hebben met de vraag of hij het personage verder wilde uitdiepen.


Daarnaast bevestigt Ralphe Valve dat in 2023 geen nieuwe Call of Duty komt, maar een uitgebreide verhaalexpansie voor Modern Warfare 2. Activision beschouwt het als een full premium release, al wordt het wel degelijk een lijvige expansie.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

In die expansie zouden verschillende personages en groeperingen van Call of Duty aan bod komen via korte, maar krachtige episodische hoofdstukken. Een beetje zoals The Dark Pictures Anthology. Of het origineverhaal van Ghost daarvan een deel zal uitmaken, is niet bekend.

Zou jij extra campaigns met de kerels van Modern Warfare zien zitten?

Laat een reactie achter