fbpx

“Call Duty Black Ops Gulf War wordt in juni onthuld”

Call of Duty Black Ops Gulf War

Het lijkt erop dat de nieuwe Call of Duty officieel onthuld wordt in juni. Call of Duty Black Ops Gulf War speelt zich af tijdens de Golfoorlog, krijgt een openwereldcampagne en verschijnt in oktober.

Afgelopen weekend doken heel wat geruchten op over een Xbox Showcase in juni. Tijdens die showcase wordt volgens The Verge Call of Duty: Black Ops Gulf War onthuld.


Tom Henderson van Insider Gaming schrijft dan weer dat de nieuwe Call of Duty wel degelijk begin juni onthuld wordt, maar dat de eigenlijke aankondiging vóór de Xbox showcase zou plaatsvinden. Activision wil Call of Duty: Black Ops Gulf War namelijk aankondigen op een traditionelere wijze.

Volgens Henderson wordt Black Ops Gulf War aangekondigd tijdens een presentatie vóór Summer Game Fest. Doel is om een trailer te tonen, gevolgd door een deep dive, allicht in de vorm van een level walkthrough. Later in de zomervakantie zouden we meer details van de multiplayer en Zombies krijgen.

Call of Duty Black Ops Gulf War is momenteel in de maak bij Raven Software en Treyarch. Terwijl die eerste studio de game voorziet van een open-world campaign, zou Treyarch de multiplayer en Zombies verzorgen.

Een reactie achterlaten