fbpx

Brute action-adventure Hell is Us aangekondigd voor PS5 en Xbox Series X

Uitgever Nacon en ontwikkelaar Rogue Factor hebben de gloednieuwe game Hell is Us aangekondigd voor next-gen hardware. De game staat gepland voor release in 2023.

Rogue Factor is een nieuwe Canadese studio geleid door de voormalige art director van Deus Ex: Human Revolution en Deus Ex: Mankind Divided. Ook verschillende devs die aan Guardians of The Galaxy werkten, zijn hier aan de slag.


Hell is Us wordt een intense actiegame die mêlée combat combineert met exploratie. Tijdens de nasleep van een burgeroorlog, wordt je land getroffen door een mysterieuze plaag die bovennatuurlijke wezens voortbrengt. De wereld heeft alvast een Death Stranding-vibe.

Geen enkel modern wapen kan de monsters verslaan, al beschik jij over een drone en een zwaard uit een ander tijdperk. Samen met deze trouwe wapens baan je je een weg door vijandige regio’s en probeer je te achterhalen waar ze vandaan komen.

Volgens de makers zou Hell is Us een uniek exploratiesysteem hebben. Je krijgt geen map, kompas, missiemarkeringen of andere hulpmiddelen om de wereld te verkennen. Simpelweg je gevoel volgen en verkennen waar je zin in hebt.

Naast je zwaard krijg je trouwens ook toegang tot speren en bijlen om de paranormale wezens te lijf te gaan. Ook je drone speelt een belangrijke rol, want je zal moeten leren om deze beesten te bestrijden met behulp van het verkenningstoestel.

Hell is Us staat gepland voor release in 2023 en verschijnt voor PS5, Xbox Series X en PC.

Een reactie achterlaten