fbpx

Bright Memory: Infinite komt dit jaar naar consoles

Fans van spectaculaire shooters wachten al een tijdje op Bright Memory: Infinite, een game die oorspronkelijk werd aangekondigd als Xbox console exclusive. Ontwikkelaar FYQD Studio heeft het stilzwijgen eindelijk verbroken en onthuld dat de titel nog dit jaar naar Xbox Series X, PS5 en zelfs Nintendo Switch komt.

Bright Memory: Infinite is een snelle first-person shooter, die doet denken aan Devil May Cry. Jij kruipt in de huid van Shelia die vreemde weerfenomenen onderzoekt. En de daarbij horende monsters en vijanden in de pan hakt. De game combineert knallen met close combat moves én samoerai-actie.


Op de Xbox Series X en PS5 kan je dit jaar nog knallen in 120 fps, of  kiezen voor ray tracing en 60 fps. De consoleversie verschijnt ‘binnenkort’ en bevat alle DLC van de pc-versie die eind vorig jaar op de markt werd gebracht.

De nieuwe gameplay ziet er bijzonder gelikt uit, al heeft FYQD-studio wel zijn tijd heeft genomen. De Xbox Series X-versie zou oorspronkelijk eind 2021 verschijnen, maar werd uitgesteld.

Of de Nintendo Switch trouwens een cloud-based versie krijgt? Wij gokken van wel.

Een reactie achterlaten