fbpx

Borderlands 4 en Tiny Tina’s Wonderland 2 komen eraan

Borderlands

Afgelopen weekend zijn een heleboel onaangekondigde titels van Gearbox Software gelekt. De games lekten via een profiel-update op LinkedIn. Daardoor kwam onder andere het bestaan van Borderlands 4 aan het licht.

De onaangekondigde titels werden gespot door Eurogamer. Zo verwees een voormalige technical director, werkzaam bij Lost Boys, een studio die Gearbox ondersteunt, naar Borderlands 4, Tiny Tina’s Wonderland 2 en een nieuw deel in de Brothers in Arms reeks.


Natuurlijk is geen van de titels een verrassing. Een nieuw deel in de WOII-shooterserie Brothers in Arms werd trouwens al bevestigd door Gearbox-baas Randy Pitchford. Maar ook liet Gearbox weten dat spelers een follow-up voor Tiny Tina’s Wonderland mochten verwachten. Borderlands 4 lijkt ten slotte vanzelfsprekend.

Vraag blijft wel of de toekomst van de games een zekerheid is. Gearbox valt immers onder de Embracer Group, dat de studio mogelijk wil verkopen door zijn herstructureringsplan. Een onthulling van de games volgt ten vroegste op The Game Awards. Vingers gekruist.

Gearbox Games

Een reactie achterlaten