fbpx

Bloodborne krijgt supervette comic

De avonturen van Bloodborne worden verdergezet in een übercoole comic, want Titan Comics komt binnenkort met Bloodborne: Death of Sleep, een reeks die de mosterd haalt bij de game van From Software.

Het verhaal van de serie komt uit de pen van auteur Ales Kot, bekend van Wolf, Zero, Generation Gone, en Secret Avengers. De illustraties zelf worden verzorgd door Piotr Kowalski.


Hoewel het niet helemaal duidelijk is of de comic een adapatie van de game is, ofwel een compleet nieuw verhaal, belooft scenarist Kot wel bizarre taferelen, mysterie, gruwelijke monsters en een ongemakkelijke, bloederige sfeer zoals we die kennen uit de game. Daarnaast zal de comic in zekere zin ook een luguber romantisch beeld oproepen, dat hand in hand gaat met de brutale en agressieve actie. Klinkt een beetje disturbing, als je ’t ons vraagt…

De reeks zal zowel digitaal als in papiervorm verschijnen. En hoewel we nog moeten wachten tot februari, krijgen we nu al een voorsmaakje van een pagina-spread en vier verschillende covers. Wij halen ‘m sowieso in huis.

Een reactie achterlaten