fbpx

Bloober Team: ‘Silent Hill 2 remake is bijna af’

Silent Hill 2

We kunnen mogelijk dit jaar nog aan de slag met de remake van Silent Hill 2, want ontwikkelaar Bloober Team laat weten dat de game bijna af is. Al zegt hij er meteen bij dat niet betekent dat de game meteen zal verschijnen.

Piotr Babieno, de grote baas van Bloober Team maakte het nieuws bekend tijdens een gesprek met Bankier.pl. Zo vertelt hij dat de game op technisch vlak afgewerkt is, maar nog niet helemaal af is. Allicht is Bloober Team bezig met het polishen en het wegwerken van bugs, wat doorgaans de laatste fase is van de ontwikkeling.


Babieno zegt er bij dat de releasedatum nog onbekend is, omdat die kwestie in handen is van de uitgever. Konami zal dus beslissen over de laatste marketing vooraleer de game in de rekken ligt. Onze gok? De titel ligt ten vroegste in september in de rekken.

Naast de Silent Hill 2 remake, werkt Konami ook aan een gloednieuw deel in de reeks, genaamd Silent Hill f. Ook is er nog de spin-off Silent Hill: Townfall, dat ontwikkeld wordt door No Code Studios, bekend van de horrorgame Observation. En tenslotte is er nog de interactieve streaming reeks, Silent Hill: Ascension.

In de komende jaar gaan we dus nog vaak Silent Hill bezoeken. Wie heeft er zin in?

Een reactie achterlaten