fbpx

Black Panther expansie voor Marvel’s Avengers komt in augustus

War for Wakanda

Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft bekendgemaakt dat de Black Panther: War for Wakanda expansie van Marvel’s Avengers op 17 augustus verschijnt. De uitbreiding wordt via een gratis update aan de game toegevoegd.

War for Wakanda introduceert de gloednieuwe superheld Black Panther, maar ook twee nieuwe bad guys. Daarnaast mag je nieuwe locaties verkennen, verse vijanden te lijf gaan, de Birnin Zana Outpost bezoeken en extra Drop Zone en Threat Sector missies voltooien.


Vanzelfsprekend draait het verhaal volledig rond de Black Panther en zijn volgers. Na een verraad, vindt koning T’Challa het moeilijk om zich te concentreren op zijn plicht. Maar ook om de mensen rondom hem nog te vertrouwen. Wanneer zijn vijand Klaw ten tonele verschijnt, wordt hij gedwongen om de strijd aan te gaan en alles te beschermen wat hem lief is.

Wie zich alvast wil voorbereiden, kan de game dit weekend best nog eens opstarten. Square Enix organiseert namelijk een all-access weekend t.e.m. 1 augustus op PS5, PS4, pc en Stadia. Daarbij krijg je tot 400% bonus xp, een sale via de in-game marketplace en een comeback van het Tachyon Anomaly event.

Of deze expansie ook de negativiteit rond de game kan doen verdwijnen, is een andere vraag. Wegens een gebrek aan content en de keuze voor een live service model kreeg Marvel’s Avengers het hard te verduren. De beloofde uitbreidingen bleven vooralsnog uit.

Een reactie achterlaten