fbpx

Black Panther doet zijn intrede bij Marvel’s Avengers

Square Enix heeft tijdens zijn digitale show zijn plan uit de doeken gedaan om Marvel’s Avengers van de ondergang te redden. Er staat heel wat nieuwe content klaar om spelers terug te overtuigen. Na Kate Bishop en Hawkeye, komt ook de badass Black Panther naar Marvel’s Avengers via de uitbreiding Black Panther: War for Wakanda. De expansie verschijnt later dit jaar, maar in de tussentijd lanceert ontwikkelaar Crystal Dynamics nog tal van extra’s.

Van de Black Panther expansie zijn er helaas nog niet veel details. Behalve dat ze een volledig nieuwe map – The Wakandan Jungle Biome – naar de game brengt. Bad guy van dienst in die omgeving is Klaw, die een compleet leger van nieuwe vijanden en tal van extra’s met zich meebrengt.


In afwachting van War for Wakanda, loste Square Enix wel een stevige roadmap voor de komende maanden. De uitgever heeft heel wat kritiek gekregen op het gebrek aan content i de game en daar probeert het nu iets aan te doen.

Roadmap

Beginnen doet Square Enix met Operation: Hawkeye Future Imperfect. Die verhaalupdate lanceert en introduceert Hawekeye als speelbare held. Zijn verhaal brengt ook een nieuwe slechterik met zich mee. Verder wordt ook Reassemble Campaign Replay geïntroduceerd, waarmee je het volledige hoofdverhaal van de game kan herspelen, zonder dat je je progressie van je personages verliest. Tot slot is er nog een volledig aanpasbare HARM room, die je toelaat om parameters voor gevechten naar believen aan te passen.

Later dit jaar krijgen we dan ook een Red Room Takeover, samen met de Tachyon Anomaly. Beide updates lanceren nog in het voorjaar. Tot slot krijgt Marvel’s Avengers een krachtige upgrade op next-gen consoles. Alle verbeteringen daarvoor kan je bekijken in de onderstaande trailer.

Square Enix hoopt hiermee de vele kritiek op de superheldengame pareren en het lage spelersaantal terug op te krikken. Al is het duidelijk dat er achter de schermen heel wat veranderd is aan de planning van de game.

Zo zwijgt de uitgever over de langverwachte Spider-Man uitbreiding die dit voorjaar naar PlayStation-consoles zou komen. Volgens Square is hij nog steeds in de maak, maar moeten we hem niet langer voor de zomer verwachten.

Een reactie achterlaten