fbpx

Black Myth: Wukong krijgt mysterieuze nieuwe trailer

Black Myth Wukong

Ontwikkelaar Game Science heeft een nieuwe trailer gelost van Black Myth: Wukong. De trailer werd gedeeld als onderdeel van het WeGame Tonight 2024 evenement in China en toont enkele nieuwe omgevingen, bosses en cutscenes. Black Myth: Wukong wordt verwacht in augustus.

De soulslike actie-RPG is doordrenkt van Chinese mythologie en is gebaseerd op het verhaal van Journey to the West. Als speler kruip jij in de huid van de Monkey King en moet je op zoek naar de mysteries van het verleden, terwijl je allerlei uitdagingen en monsters te lijf gaat.


Black Myth: Wukong leidt je doorheen een magisch landschap waar je in elke regio verrast wordt door nieuwe wonderen uit de Chinese mythologie. Als de Destined One ontmoet je een diverse cast aan personages en tegenstanders met unieke persoonlijkheden en krachten.

De Monkey King is niet alleen gespecialiseerd in gevechten met een staf, ook kan hij verschillende spreuken gebruiken en zichzelf transformeren. De verschillende vaardigheden helpen je om uitdagende confrontaties te overleven.

Black Myth: Wukong komt op 20 augustus naar PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten