fbpx

Black Myth: Wukong krijgt collector’s edition van $400

black myth wukong verzameleditie 400

Ontwikkelaar Game Science heeft de verzameleditie van Black Myth: Wukong onthuld. Die komt inclusief een indrukwekkende figurine van het hoofdpersonage, maar kost helaas een arm.

Met een prijskaartje van 400 dollar lijkt deze Black Myth: Wukong alvast het record van duurste verzameleditie 2024 binnen te halen. In de doos vind je een 40 cm grote 1:6 figurine van de harige hoofdrolspeler, een replica van zijn ring en halsketting, een metalen pin, scroll, postkaarten en zegels. En verschillende in-game items.


O ja, en ook een vette steelbook, alleen zal je er de game niet in vinden. De verzameleditie wordt volgens de website pas uitgestuurd in oktober of november. Op dag van release krijg je wel een downloadcode voor de game in je mailbox.

Wie niet zo diep in zijn zakken wil tasten, kan de Deluxe Edition in huis halen. Die kost 169 dollar en bevat geen statue, maar een bronzen replica van Wukongs hoofdband.

De kungfu-actiegame verschijnt op 20 augustus en is ondertussen de meest gewishliste game op Steam. Hoewel de titel ook naar PS5 komt, is de verzameleditie voorlopig enkel te pre-orderen voor pc via online retailer PlayAsia. Waardoor je ook nog eens extra importkosten zal moeten betalen.

De versie voor Xbox Series X en S is vertraagd en komt later dit jaar. Volgens de makers loopt hij nog niet vlot en heeft de Xbox-versie nog meer optimalisatie nodig heeft.

black myth wukong collectors edition.jpg

black myth wukong deluxe.jpg

Een reactie achterlaten