fbpx

BioWare lost verse update van Dragon Age 4

Dragon Age 4 1

Ontwikkelaar BioWare heeft nieuwe details over de ontwikkelingsprogressie van Dragon Age 4 gelost. Zo meldt de studio dat de game zich in het midden van het productieproces bevindt. Dat meldde BioWare general manager Gary McKay in een blog post.

De man liet verstaan dat het grondwerk voor de nieuwe game vorig jaar afgerond werd. Het team focust zich nu op ‘het bouwen van die visie’. Dat wil BioWare doen met ‘het creëren van geweldige locaties, rijke personages, krachtige gameplay, een sterk verhaal en meeslepende cinematics’. Volgens McKay is ‘het grondwerk duidelijk en is het team zeer geconcentreerd aan het werk’.


Wanneer we meer uitgebreide updates mogen verwachten? Die zouden ‘later dit jaar volgen, in de vorm van blogs en nieuws op sociale media’. Volgens McKay zal het team regelmatig contact houden met spelers in de community council voor noodzakelijke feedback’. BioWare vraagt fans daarom om meningen ervaringen te blijven delen.

BioWare laat eveneens verstaan dat de game nog een tijdje op zich laat wachten. Zo schrijft McKay dat ‘de ontwikkeling van een AAA next-gen game niet simpel is’. Maar gezien ‘een kwalitatieve game zeer belangrijk is voor de studio, kan de release nog een tijdje duren’.

Afgaande op het einde van Inquisition, kan Dragon Age 4 wel eens de belangrijkste game worden van de franchise tot nu toe. Dat BioWare zijn tijd neemt voor een dergelijke ervaring, is dan ook volledig te begrijpen. Wij kijkt uit naar Dragon Age 4?

Een reactie achterlaten