fbpx

BioWare lost nieuwe teaser voor Dragon Age: Dreadwolf

Ontwikkelaar BioWare heeft een verse teaser gelost voor Dragon Age: Dreadwolf, het nieuwste deel in de epic fantasy reeks van de studio. Helaas krijgen we geen gameplay te zien, al blikt de video vooruit op enkele duistere tijden.

Meesterverteller Varric Tethras steekt ongetwijfeld opnieuw de kop op in Dreadwolf, aangezien de charismatische dwerg ook de video hierboven van de nodige commentaar voorziet. Een ander personage dat we zullen terugzien: Solas, een elf met de ziel van een eeuwenoude elfengod.


In Dreadwolf wil Solas de zogenaamde Veil vernietigen. Dat is een soort van onzichtbare sluier, die de mensenwereld scheidt van het hiernamaals. Dat er een epische battle staat te wachten om het lot van de wereld te bepalen, staat dus buiten kijf.

Onze gok is dat de game in zekere mate wel aanwezig is op The Game Awards op 9 december. Zo kregen we in 2018 de eerste teaser. En opnieuw eentje in 2020. Gezien er nu weer 2 jaar tussen zit, krijgen we misschien wel een glimp van de eerste gameplay. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten