fbpx

BioWare dropt nieuwe Mass Effect teaser voor N7 Day

Mass Effect

Het is al een tijdje bekend dat BioWare werkt aan een nieuwe Mass Effect game. Al hebben we daar lange tijd niets van gehoord. Tot nu, want om N7 Day te vieren, liet de studio een nieuwe teaser op ons los.

Doorheen de dag postte BioWare verschillende fragmenten van de teaser. Toen alle clipjes gedeeld waren, zwierde de studio het filmpje in zijn geheel online. Daarin wandelt een personage met een badass N7 trenchcoat en N7 helm door een scifi bouwwerk. Om uiteindelijk een wapen te trekken en de locatie te verlaten. De teaser – hieronder te bekijken – is vrij donker, al gokken wij dat het om Liara T’Soni gaat.


Mike Gamble, uitvoerend producent van Mass Effect, is in een blogpost wel bijzonder enthousiast over de toekomst van de reeks. Zo meldt-ie dat de jongens en meisjes van BioWare zich dezelfde vragen gesteld hebben die ook de fans bezighouden. Wat is er gebeurd met alle personages uit de trilogie? Wie leeft er nog? Wie heeft kinderen, en met wie? Hoe zit het met de verschillende melkwegen? Hoe gaat het met de Asari wetenschapper die de Shadow Broker werd? Hoe zit het met Shepard?

Ook teaset Gamble dat al die vragen een antwoord hebben, maar dat we moeten wachten om ze te ontdekken. Al onthult de onderstaande teaser al een heleboel.

Een reactie achterlaten