fbpx

Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition trophies gelekt

Beyond Good Evil

Hoewel Ubisoft vorig jaar een 20th Anniversary Edition aankondigde van klassieker Beyond Good & Evil, kregen we sinds de onthulling geen verdere info meer van de game. De uitgever beloofde nochtans meer info in 2024, maar zelfs tijdens Ubisoft Forward kwam de titel niet aan bod. Toch lijkt de release dichtbij, want de volledige Trophy list van het spel is opgedoken.

Via tracking websites als Exophase kan je de volledige lijst bekijken. Gezien de Trophy-lijsten meestal pas opduiken vlak voor de release, lijkt het erop dat we deze remaster van Beyond Good & Evil binnenkort mogen verwachten. Wanneer? Dat blijft de vraag, maar gezien er geruchten zijn over een Nintendo Direct eind juni, is het mogelijk dat de releasedatum tijdens die showcase onthuld wordt.


Opvallend is dat de Trophy list enkel een vermelding heeft voor PS5. Nochtans zou de game ook moeten verschijnen op Xbox Series. Dat Nintendo Switch niet meteen vermeld wordt, is logisch aangezien dat platform geen digitale trofeeën bezit.

Beyond Good & Evil 2 is al een eeuwigheid in de maak bij Ubisoft. In 2020 nam bedenker Michel Ancel ontslag bij Ubisoft om een natuurreservaat te starten. Het lijkt erop dat de veelbelovende sequel vaporware aan het worden is.

Ben jij blij dat de originele game een comeback maakt?

Een reactie achterlaten