fbpx

Bethesda onthult eerste gameplay van Rage 2

Gisteren kregen we al een teaser, vandaag heeft Bethesda de eerste gameplay online gegooid van Rage 2. Het spel heeft zijn naam niet gestolen, want je wordt meteen bedolven onder de chaos en post-apocalyptische waanzin van de game.

Droge woestijnvlaktes, krankzinnige bendes, brutaal geweld en wilde achtervolgingen… Waar hebben we dat nog gezien? Juist, in Mad Max. En de game windt er ook geen doekjes om, want sommige designs lijken zo weggelopen uit het Mad Max-universum. Spotten we daar trouwens een achtervolging met vuurspuwende voertuigen?


Natuurlijk is het niet toevallig dat Rage 2 belachelijk veel weg heeft van Mad Max, want naast IdSoftware werkt ook Avalanche Studios aan de game. Drie jaar geleden stond die studio aan het roer van Mad Max. De ontwikkelaar is een meester in het creëren van chaos, getuige daarvan Just Cause 2 en Just Cause 3, dus de vernieling van de open wereld zit wel goed. Wat de gunplay betreft: die is in goede handen van IdSoftware, de studio achter het heerlijk agressieve Doom.

Rage 2 lijkt een brute en chaotische, maar vermakelijke game te worden als we mogen afgaan op de teams achter de schermen. De game staat gepland voor 2019.

Een reactie achterlaten