fbpx

Bethesda kondigt Skyrim Anniversary Edition aan voor PS5 en Xbox Series

Skyrim Anniversary

Zin om opnieuw draken uit te benen in de Noordelijke provincie van Tamriel? Dan hou je best The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition in het oog. Jawel, Bethesda gooit alweer een nieuwe versie van zijn RPG in de rekken. Het spel verschijnt op 11 november en krijgt meteen een next-gen upgrade op PS5 en Xbox Series.

Deze jubileumeditie verschijnt ter ere van Skyrims tiende verjaardag en belooft enkele extra’s. Op de disc vind je de standaardgame, inclusief alle uitbreidingen (Dawnguard, Hearthfire & Dragonborn). Daarnaast worden ook 500 extra’s van de Creation Club (lees: mods) toegevoegd. Die laten je onder andere vissen op de wateren van Skyrim, maar bieden ook een Survival Mode. Daarnaast vind je ook  extra Saints and Seducers quests terug.


Wie de Special Edition van Skyrim al in huis heeft, kan gratis upgraden op PS5 en Xbox One. Althans wat het grafische luik betreft. Voor de extra Creation Club content, moet je bijbetalen.

Met deze nieuwe Anniversary Edition stoot Skyrim alvast Resident Evil 4 van de troon als game met de meeste re-releases. Het gaat hier namelijk om de 14e (!) editie van Skyrim. Terwijl Resident Evil 4 er maar 11 had.

Een reactie achterlaten