fbpx

Bekijk jouw PlayStation-jaar van 2019 in review

Zin om te zien hoeveel uur je voor je PS4 gespendeerd hebt in 2019? Welke drie games je het vaakst hebt gespeeld? Rep je dan als de bliksem naar de officiële website van PlayStation waar je een persoonlijk overzicht krijgt van jouw PS4-wapenfeiten in 2019.

Je krijgt een hele hoop statistieken voorgeschoteld, van het aantal games dat je gespeeld hebt tot het aantal trofeeën dat je behaalde en zelfs je top drie van meest gespeelde titels. De speurneuzen van Sony kunnen je zelfs vertellen op welke dag van de week jij het liefst speelt. Vergeet trouwens niet de code te claimen voor het dynamisch PS4-thema en de avatars!


Toegegeven, de cijfers kunnen best een beetje confronterend zijn. Conclusie: minder tijd en geld spenderen aan games. Ach, who are we kidding? Gamen is ten slotte onze hobby en onze job. En eerlijk? Zo’n club-kaart van de lokale fitness ligt daar na twee maanden toch ook maar op de kast.

Hoe zijn jouw cijfers eruit? En waar moest jij het hardst om lachen of van opkijken? Deel alles gerust in de comments!

Op onze Instagram zijn we alvast op zoek naar diegene met het grootste aantal gespeelde uren. En die wint een prijs(je)!

Een reactie achterlaten