fbpx

Beelden van Xbox Series S broodrooster duiken op

Xbox series S

Er zijn afbeeldingen opgedoken van een officiële Xbox Series X broodrooster. Kunnen we binnenkort naast onze minikoelkast nog een Xbox keukenapparaat zetten?

Of de afbeelding echt is of een grap van een gamer met te veel tijd, is nog niet duidelijk. De afbeelding werd getweet door Gyo Jvfr en zou afkomstig zijn van een Franse retailer die zijn nieuwe assortiment bekendmaakte. Een officieel gelicentieerd Xbox-product dus.


Op de afbeelding zien we alle kenmerken van de broodrooster en ook de prijs: 60 euro. De broodrooster zou volgens de Franstalige tweeter voorlopig enkel in Frankrijk en België te pre-orderen zijn. Wat ons sterk lijkt, gezien er geen naam van de fabrikant vermeld staat en de tekst op de afbeelding ook Engelstalig is.

In 2021 bracht Microsoft een minikoelkast in de vorm van een Xbox Series X uit. Het design van de console werd immers vaak grappend vergeleken met een koelkast. Waarna Microsoft de meme ter harte nam en een Xbox minikoelkast op de markt bracht.

Of Microsoft zijn collectie keukenapparaten écht wil uitbreiden met deze toaster of dit gewoon een vroege aprilgrap is, komen we ongetwijfeld binnenkort te weten.

Een reactie achterlaten