fbpx

Beelden geannuleerde The Last of Us animatiefilm opgedoken

Het lijkt erop dat ontwikkelaar Naughty Dog de fans op een coole manier wilde voorbereiden op The Last of Us: Part 2. Online zijn namelijk beelden opgedoken van een geannuleerde animatiefilm, die een brug moest slaan tussen de eerste en de tweede game.

Het project was in handen van Oddfellows, maar het is onduidelijk waarom Sony er de stekker uit trok. De film, die ongeveer 20 minuten zou duren, gaf de kijkers een recap van The Last of Us terwijl-ie de gebeurtenissen van Part 2 inleidt. Zo zouden Ellie en Joel tijden één bepaalde scène rond een vuur zitten in een bos, terwijl ze stilstaan bij alles wat ze meegemaakt hebben.


Volgens Oddfellows was het ‘de bedoeling om elk hoofdstuk uit de game voor te stellen via een uniek visueel design, om zo een heel aparte stijl te creëren die de animatiefilm onderscheidt van de game’.

Opvallend is wel dat productiehuis Oddfellows de pagina van het geannuleerde project even snel offline haalde als publiek maakte. Al zijn de gelekte beelden wel nog te spotten via Imgur. Hieronder vind je ze ook en je zal merken dat het design effectief een unieke, maar interessante wending kreeg.

 

Een reactie achterlaten