fbpx

Bedenker Call of Duty: 'Don't f*ck this up'

Call of Duty 4: Modern Warfare wordt nog steeds beschouwd als een van de beste Call of Duty-games ooit. Toen Activision een remaster aankondigde, waren de fans dan ook meteen verkocht. Toch is niet iedereen zo blij met de idee.

Vince Zampella, een van de bedenkers van de reeks, heeft na de aankondiging de telefoon gepakt en naar Activision gebeld. Dit zei de man in een interview met Eurogamer:


“I told them, don’t f*ck it up! I rang them up and said, honestly, don’t f*ck this up. It’s a huge part of people’s gaming memories.”

En gelijk heeft-ie.

Vince Zampella en Jason West hebbenen Infinity Ward zo’n 15 jaar geleden opgericht. Ze werden ontslagen door Activision en klaagden de uitgever aan in een proces waar zij uiteindelijk aan het langste eind trokken. Het duo richtte dan maar Respawn Entertainment op en ontwikkelde Titanfall voor EA, maar niet lang na de oprichting verliet West het bedrijf.

Modern Warfare Remastered is enkel te verkrijgen bij de premium edities van Infinite Warfare. De game verschijnt op 4 november.

Een reactie achterlaten