fbpx

Geschrapte Modern Warfare 3 credits scène duikt op jaren na release

MW3

De Modern Warfare trilogie wordt door veel spelers nog steeds beschouwd als de beste subreeks in de Call of Duty franchise. Niet verrassend, dankzij epische veldslagen, de iconische Captain Price en de vet coole actie. Jaren na de release is nu een geschrapte credits scène opgedoken. Je kan de video hieronder bekijken.

Wie zich de originele game nog herinnert, weet dat Captain Price er uiteindelijk in slaagt om Vladimir Makarov te verslaan op brutale wijze. Terwijl hij het einde observeert, steekt hij nog één keer een sigaar op en daarna wordt het scherm zwart. Wat doet vermoeden dat ook Price aan zijn verwondingen bezwijkt.


In een geschrapte post-credits die nu – dertien jaar na de originele release – is opgedoken, krijgt de game een subtiele toevoeging. Zo lijkt Price even terug bij bewustzijn te komen. De soldaat ziet een figuur in maatpak verschijnen aan de andere kant van de ruimte. Een personage dat talloze spelers beschouwen als een belichaming van de dood. Terwijl het onbekende personage de scène observeert, verliest Price weer de grip op zijn sigaar en ze rolt uit zijn handen. Daarna wordt het scherm weer zwart en krijgen we een foto van de Modern Warfare crew te zien.

Wie de figuur in maatpak exact is? Daar hebben we het raden naar. En allicht heeft alleen ontwikkelaar Infinity Ward een antwoord op die vraag. Gaat het effectief om een hallucinatie van Price die de dood ziet? Of is het een nieuwe antagonist die we mogelijk nog terugzien in de toekomst van de reeks? Wie weet…

Voor fans een leuk gegeven om eens over na te denken. Wat denk jij? En zouden we nog een officiële verklaring van Inifinity Ward krijgen?

Een reactie achterlaten