fbpx

“Modern Warfare 3 komt deze maand naar Xbox Game Pass”

Modern Warfare 3

Microsoft is van plan om Call of Duty: Modern Warfare 3 nog deze maand naar Xbox Games Pass te brengen. De timing is in ieder geval niet verrassend zijn, gezien de uitgever de nieuwe prijzen en formules voor de service aankondigde.

Insider Gaming was de eerste die melding maakte van Modern Warfare 3 op Game Pass. Daarna werd het gerucht ook snel bevestigd door Windows Central. Dat Modern Warfare 3 nog deze maand voor de service lanceert, is plausibel. De shooter is immers de ideale game om de tanende verkoop van Game Pass abo’s nieuw leven in te blazen.


Ook het aankomende Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt meteen op Xbox Game Pass. De nieuwe shooter van Actvision wordt zelfs de eerste game in de franchise die vanaf launch dag verkrijgbaar is via de service.

Eerder deze maand raakte ook al bekend dat vanaf augustus meerdere titels van Activision naar Game Pass komen. Zo is er al sprake van Crash Bandicoot N-Sane Trilogy, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 en Spyro Reignited Trilogy. Specifieke data zijn echter nog niet bekend.

Let wel op: je kan enkel met een Game Pass Ultimate abonnement alle day 1 releases spelen. Microsoft heeft de prijs ervan zopas opgetrokken naar €17,99 per maand.

Een reactie achterlaten