fbpx

Battlefield 2042 studio werkt aan onaangekondigd project

Battlefield 2042

Ontwikkelaar DICE LA gaat voortaan door het leven als Ripple Effect. De studio werkt niet alleen aan een ‘mysterieuze modus’ voor Battlefield 2042, maar ook aan onaangekondigd project. En dat wordt vermoedelijk een multiplayergame.

De studio onthulde de naamsverandering via zijn gloednieuwe website, waar  meteen ook teasede dat het sleutelt aan een nog-aan-te-kondigen game. Nu goed, onaangekondigd is veel gezegd, want via een vacature lekte al dat Ripple Effect een multiplayer project in de pijplijn heeft. Gezien de studio tot nu toe een ondersteunende rol had voor de ontwikkeling van Battlefield games, wordt het interessant om te zien wat Ripple Effect op zichzelf weet klaar te stomen.


Wat de mysterieuze Battlefield 2042 modus betreft, gaat het allicht om de spelmodus die EA nog niet onthuld heeft. Zo zien we All-out Warfare als eerste modus op de website van de shooter, gevolgd door Hazard Zone. De laatste is nog niet niet bekend, al kunnen we met zekerheid zeggen dat het geen battle royale modus is. Wel weten we nu dat Ripple Effect iets met die modus te maken heeft…

Wat voor modus zie jij wel zitten voor Battlefield 2042?

Een reactie achterlaten