fbpx

Battlefield 2042 spelers starten petitie om geld terug te krijgen

Schermafbeelding 2022 02 09 om 03.43.46

Heel wat spelers zijn niet blij met Battlefield 2042. Verschillende fans hebben samen een petitie gestart en eisen dat EA een systeem op poten zet om gemakkelijk een refund voor de game aan te vragen. Op het moment van schrijven hebben al 50.000 gamers die ondertekend.

De launch van Battlefield 2042 was allesbehalve geslaagd. De shooter wordt geplaagd door bugs allerhande en verschillende systemen staan nog niet op punt. Om alles in orde te brengen, schoof ontwikkelaar DICE de launch van het eerste seizoen op naar de zomer.


Vraag is natuurlijk of de game zo lang overleeft, want spelers laten Battlefield 2042 met bosjes achter zich om andere oorlogsfronten op te zoeken. De petitie op Change.org heeft op het moment van schrijven al meer dan 50.000 handtekeningen verzameld.

Tal van spelers hekelen de rommelige staat waarin de shooter zich nog steeds momenteel bevindt. Bijgevolg vragen ze aan Sony en Xbox om – zoals bij Cyberpunk 2077 – ook voor Battlefield 2042 een refundmogelijkheid te voorzien.

Als de klachten blijven komen, zou het ons niet verbazen als een juridisch kantoor binnenkort de situatie aangrijpt om een groepsvordering te starten tegen EA. En dat zou een rechtszaak zijn die heel wat aanhangers met zich meekrijgt.

Een reactie achterlaten