fbpx

Battlefield 2042 beta krijgt gemengde reacties

battlefield open beta

Gisteren ging de beta van Battlefield 2042 van start voor spelers met early access. En hoewel veel gamers gretig aan de speltest begonnen, reageren velen nu teleurgesteld. Zo klagen tal van spelers over visuele glitches, rommelige A.I., enorme lag en meer. Vooral op PS5 blijken de problemen het ergst.

Nochtans is de algemene consensus dat Battlefield 2042 er grafisch best indrukwekkend uitziet. In de beta kan je enkel de map Orbital verkennen, maar die zet alvast een degelijke maatstaf voor de rest van de game.


De gameplayervaring is helaas een stuk minder overtuigend. Tal van spelers melden visuele glitches, erbarmelijke A.I. en vervelende lag als er veel spelers in een lobby aanwezig zijn. De problemen zouden een stuk erger zijn op PS5 dan op pc en Xbox Series X.

Ook insider Tom Henderson kon al met de beta aan de slag, al is-ie er niet echt over te spreken. Vooral niet over de PS5-versie. De meest opvallende bevinding is echter dat Battlefield 2042 niet meer aanvoelt als een Battlefield game en eerder richting Call of Duty evolueert.

Hieronder kan je enkele klachten en vreemde glitches lezen/bekijken.

— Skill Up (@SkillUpYT) October 6, 2021

Een reactie achterlaten