fbpx

“Batman Arkham studio werkt aan Hogwarts Legacy: Director’s Cut”

Hogwarts Legacy directors cut

Rocksteady Studios, de ontwikkelaar achter de Batman: Arkham-games, werkt momenteel aan een Director’s Cut van Hogwarts Legacy. Dat blijkt uit een nieuw artikel van Bloomberg, dat de geplaagde ontwikkeling van Suicide Squad: Kill the Justice League onder de loep neemt. Zoals je weet, was dat laatste wapenfeit van Rocksteady één grote flop.

Volgens Bloomberg zou David Haddad, de grote baas van Warner Bros. Games, afgezakt zijn naar het Rocksteady kantoor van Londen om de ontwikkelaar in te lichten over een nieuw plan. Haddad wilde namelijk een nieuwe strategie, waarbij de verschillende Warner studio’s nauwer met elkaar zouden samenwerken. Opvallend genoeg vielen daarbij geen ontslagen voor Rocksteady.


Volgens Bloomberg werkt een groot deel van de Rocksteady medewerkers nu aan een nieuwe versie van Hogwarts Legacy. Opvallend genoeg zou de studio echter niet de primaire ontwikkelaar zijn, want Rocksteady zou slechts helpen bij de ontwikkeling.

Daarnaast wil Rocksteady een nieuwe singleplayergame pitchen aan Warner Bros. Games. De studio laat duidelijk het genre van live-service links liggen, nadat het Suicide Squad: Kill the Justice League niet van de grond kreeg.

Een reactie achterlaten